Καθώς η χιλιετία άλλαζε, έπεσε στα χέρια μιας παρέας ένας "μαγικός" χάρτης  που αποκάλυπτε ένα διαφορετικό μυστικό κόσμο. Ένα κόσμο χαμένο κάπου στα όρια του παραμυθιού της φαντασίας, των ήχων και των χρωμάτων. Υπήρχε σε αυτόν κάτι μοναδικό και σπάνιο. Ήταν ένας κόσμος δίχως όρια και σύνορα όπου η γη του, οι θάλασσές του και όλη του η ύπαρξη καθοριζόταν από νότες.
   Αυτός ο κόσμος που συνυπάρχει και συμβαδίζει  με τον δικό μας κόσμο, υποσχόταν πολλά και ο χάρτης,  που κανείς δεν έχει μάθει ακόμη το γιατί ήρθε στα δικά μας χέρια, φανέρωνε μέρη που γεννηθήκαν από θρύλους, αγάπες, όνειρα και μυθικά πλάσματα που μόνο με τα μάτια της ψυχής μπορούσες να γνωρίσεις. Αρκεί να ήθελες να τον εξερευνήσεις, να ταξιδέψεις και να γνωρίσεις κάθε του γωνιά.
   Κανένας δεν διασφάλιζε πως το ταξίδι θα ήταν επιτυχές, κανόνες δεν υπήρχαν, τα μόνα εφόδια ήταν ο χάρτης, η ψυχή και οι νότες που έκρυβε ο καθένας από εμάς μέσα του.
   Ήταν ένα ταξίδι της ψυχής, όπου αν οι ήχοι συνδυάζονταν σωστά μεταξύ τους και κατάφερναν να αγγίξουν έστω και την ψυχή ενός ανθρώπου, τότε αμέσως ένα καινούριο μαγικό μέρος αυτού του κόσμου θα φανερωνόταν μπροστά σου έτοιμο να το κατακτήσεις και να φτιάξεις μια καινούρια πατρίδα,  με την δική της ξεχωριστή ιστορία, που δεν θα είχε παρελθόν, παρόν και μέλλον, απλά θα υπήρχε εκεί στο «τίποτα» και στο «πάντοτε» σαν μαγικός χιτώνας, όπου όποιος τον φορούσε θα γινόταν και αυτός κομμάτι αυτής της ξεχωριστής ιστορίας...
   Η πρόκληση για την δική μας παρέα ήταν μεγάλη και η ευκαιρία μας έμοιαζε μοναδική. Η απόφαση πάρθηκε μονομιάς. Θα ξεκινούσαμε το ταξίδι στον κόσμο του παραμυθιού, της φαντασίας και των ήχων. Γη και θάλασσα από νότες, χρώματα και όνειρα απλωνόταν μπροστά μας σε ένα χάρτη που δεν μας πρόδωσε ποτέ.
   Το ταξίδι ξεκίνησε, μια φουρτούνα, μια μπουνάτσα, θαρρείς και γίναμε κομμάτι του μύθου του Οδυσσέα περιπλανιόμαστε για χρόνια μέσα στην θάλασσα  και κάθε φορά γνωρίζουμε τόπους μαγικούς με ένα σκαρί  γερό, καλοτάξιδο, δυνατό που είναι φτιαγμένο από καλό υλικό εκείνο των ονείρων.
   Πριν από λίγο καιρό ο χάρτης μας οδήγησε σε ένα νησί βγαλμένο από τον μύθο και την φαντασία. Δέσαμε εκεί για λίγο καιρό για να το εξερευνήσουμε, να ανακαλύψουμε τα μυστικά του, τις μαγικές του ιδιότητες και ότι άλλο είχε να μας προσφέρει.
   Η τύχη μας ήταν μεγάλη, ένα νησί γεμάτο κρυμμένους θησαυρούς, νεραϊδες και ξωτικά όπου τις νύχτες στήνανε χορούς κάτω από τα πολλά φεγγάρια αυτού του τόπου και μας διηγούνταν ιστορίες ταξιδεύοντάς μας σε ακόμη πιο μαγικούς κόσμους.
   Ήταν τόσα τα δώρα αυτού του νησιού και για αυτό το ονομάσαμε «ΑΜΑΛΘΕΙΑ» σαν την τροφό του Δία όπου τον τάιζε και τον ανάθρεψε όταν ήτανε παιδί και που είχε σαν ιδιότητα να χαρίζει δώρα στους ανθρώπους.
   Καλώς ήρθατε στη μαγική μας «ΑΜΑΛΘΕΙΑ». Εξερευνήστε την,  ανακαλύψτε την, βρείτε τα δώρα της και τους κρυμμένους θησαυρούς της και ποιος ξέρει ίσως και να επιλέξετε να μείνετε για πάντα σ’ αυτήν, κρύβοντάς την μέσα στην ψυχή σας…

Καλή ακρόαση!